Sunday, August 21, 2022

Victor Becali

Victor Becali 60 de ani l-a pârât pe Ion Crăciunescu 72 de ani. Cunoscutul impresar de fotbaliști Victor Becali 60 de ani a fost reclamat la poliție de un alt bărbat care îl acuză de violență fizică în contextul în care cei doi s-ar fi certat pe un loc de parcare.


Mesajul Lui Becali Pentru Bourceanu Si Tatarusanu Couple Photos Photo Scenes

Polițiștii ar fi deschis un dosar penal pe numele vărului lui Gigi Becali.

. De la ce a pornit scandalul Victor Becali este acuzat că ar fi sărit la bătaie astăzi aproape de locuinţa sa din Pipera. Poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi sâmbătă de către un bărbat că a fost lovit de omul de afaceri Victor Becali după ce parcase autoturismul pe o alee din cartierul Pipera potrivit unor surse judiciare. Șoferul ar fi fost lovit pentru că ar fi parcat pe o proprietare privată din Pipera iar agresorul ar fi nimeni ltul decât Victor Becali potrivit Antena 3.

Victor Becali acuzat că a bătut un bărbat care i-a blocat locul de parcare Astăzi în jurul orei 920 polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla în cartierul Pipera a fost agresat fizic prin lovire de către un alt bărbat anunţă antena3ro. Victor Becali a explicat ce s-a întâmplat de fapt și că nu poate fi vorba de o altercație a sa cu bărbatul în cauză. Cum arăta partenera sa în perioada când apărea zilnic la TV Polițiștii din Voluntari au răspuns apelului și au sesizat la fața locului că reclamantul parcase autoturismul personal pe o alee destinată doar circulației riveranilor.

Victima ar fi un şofer care i-ar fi blocat drumul spre casă. Salvează articol Poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi sâmbătă de către un bărbat care susține că a fost agresat de omul de afaceri Victor Becali după ce și-a parcat mașina pe o stradă privată din Pipera potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Victima susține că ar fi fost agresată în Pipera pe proprietatea afaceristului.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean IPJ Ilfov au. Ar fi intrat cu maşina pe strada unde locuieşte Becali. Potrivit surselor Antena3 și G4Media bărbatul agresiv este omul de.

Mai exacta cesta ar fi fost lovit cu pumnul de Victor Becali. Un tânăr a sunat sâmbătă la 112 pentru că ar fi fost agresat de Victor Becali. El este acuzat că ar fi agresat fizic un bărbat care parcase pe strada din fața casei sale.

Fostul arbitru n-a stat pe gânduri și i-a dat imediat replica fostului său rival. Un bărbat susține și a reclamat la poliție că a fost lovit într-un conflict ce a pornit de la locul de parcare de cunoscutul om de fotbal. Victor Becali acuzat că a lovit un bărbat după o dispută privind locul de parcare.

Impresarul Victor Becali s-a luat la bătaie pentru un loc de parcare. Poate trebuia să-l bat eu Dacă vine unul la tine pe proprietate ce faci. La data de 20 august ac în jurul orei 920 polițiștii orașului.

Potrivit Antena 3 agresorul ar fi Victor Becali. Victor Becali Sâmbătă dimineața Victor Becali 60 de ani a fost reclamat la poliție pentru că ar fi bătut un tânăr. Vărul latifundiarului Gigi Becali a dat un interviu exclusiv publicației explicând ce s-a întâmplat.

Unde s-a produs incidentul. Polițiștii din Voluntari au răspuns apelului și au sesizat la fața locului că reclamantul parcase autoturismul personal pe o alee destinată doar circulației riveranilor. Conflictul s-a născut după ce victima a parcat pe o alee marcată cu indicator circulație închisă cu excepția riveranilor în cartierul Pipera din Voluntari.

MONDEN Dan Șucu e căsătorit de 17 ani cu o prezentatoare de știri. Video Victor Becali este acuzat că a luat la bătaie un tânăr şofer în vârstă de 22 de ani pe o stradă din Pipera. Potrivit Antena 3 Victor Becali l-ar fi lovit pe un bărbat după ce acesta și-ar fi parcat mașina în dreptul reședinței celebrului impresar acolo unde apărea chiar și indicatorul circulație închisă cu excepția riveranilor.

Potrivit Antena 3 agresorul ar fi Victor Becali. Polițiștii și-au făcut imediat apariția articol scris de Digi Sport 20082022 1622 Victor Becali 60 de ani unul dintre cei mai cunoscuți agenți de jucători din România ar putea avea probleme cu legea după un incident care a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă. Victor Becali 60 de ani ar fi fost implicat într-un scandal de proporții în dimineața zilei de sâmbătă 20 august.

De Laurenţiu Rădulescu la 20082022 1936 Vezi și. Afaceristul a intrat într-un conflict verbal cu presupusa victima iar în apărarea sa a sărit un vecin care îl cunoștea. Victor Becali acuzat că ar fi bătut un bărbat dintr-un motiv banal.

Victor Becali ar fi lovit un bărbat pentru că a parcat pe proprietatea sa Stiri actuale 20-08-2022 1607 Poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi sâmbătă de către un bărbat că a fost lovit de omul de afaceri Victor Becali după ce parcase autoturismul pe o alee din cartierul Pipera potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Un bărbat a reclamat că a fost agresat de Victor Becali pentru un loc de parcare pe o stradă privată în Pipera 20082022 1636 Poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi sâmbătă de către un bărbat că a fost lovit de omul de afaceri Victor Becali după ce parcase autoturismul pe o alee din cartierul Pipera potrivit unor surse judiciare. Vehiculul ar fi fost parcat pe proprietatea lui Victor Becali care în urma unei altercații l-ar fi lovit pe bărbatul în cauză.

Polițiștii s-au autosesizat din oficiu după ce tânărul a ales să nu depună plângere. Potrivit surselor Realitatea PLUS sâmbătă dimineață a fost dat un apel la numărul de urgență 112 la Poliția din Voluntari. L-am luat de mână să-i arăt că e proprietate privată Poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi sâmbătă de către un bărbat care a reclamat că a fost lovit de omul de afaceri Victor Becali după ce parcase autoturismul pe.

Celebrul impresar din România care este și vărul lui Gigi Becali patronul formației FCSB ar putea avea probleme cu legea după ce ar fi bătut un bărbat dintr-un motiv incredibil. Victor Becali și temperamentul său vulcanic De-a lungul anilor până să i se retragă licența de agent FIFA Victor Becali unul din verii patronului FCSB în mai toate aparițiile sale trebuia să se lase cu cel puțin un scandal. Victor Becali în timpul unui interviu Asro Victor Becali explicaţii după altercaţia de sâmbătă din Pipera Acesta a fost acuzat că a agresat un bărbat care i-a blocat locul de parcare Victor Becali a dezvăluit că bărbatul îi blocase locul de parcare iar în momentul când l-a atenţioat acesta era de un tupeu fantastic.

Un șofer de 22 de ani a chemat poliția la o adresă din Pipera după ce ar fi fost lovit în zona capului pentru că ar fi parcat pe locul de parcare al lui Victor Becali. Vărul lui Gigi Becali a recunoscut că Nea Nelu îi pupa mâna duce ce îl bătea la table. Victor Becali este acuzat că ar fi bătut un bărbat în plină stradă.

Unde s-a produs incidentul. Victor Becali a fost reclamat astăzi de un bărbat care susține că a fost lovit de omul de afaceri după ce a parcat pe o alee marcată cu indicator circulație închisă cu excepția riveranilor în cartierul Pipera din Voluntari potrivit surselor Antena 3. Un tânar de aproximativ 22 de ani a spus că ar fi fost agresat de Victor Becali.

De la ce a pornit scandalul Publicat la 20 august 2022 1439 de Nicolae Comănescu Impresarul Victor Becali are de-a face cu acuzații grave. Poliția a fost alertată prin 112 de către un bărbat care s-a plâns că a fost lovit după ce a parcat în zona Voluntari-Pipiera de către un bărbat care i-a cerut să mute mașina.


Pin On News


Universal Horror The Invisible Man Claude Rains Movie Poster Release 1951 Ebay Invisible Man Movie Posters Movie Poster Art


Pin On Sport


Rezervistul Statutul Socioprofesional Al Militarului In Societ Baseball Cards Sports Baseball


Gigi Becali Este Un Personaj Foarte Cunoscut In Romania Dar Iată Cine Este De Fapt Tase Becali Tatăl Latifundiarului Din P Nun Dress Academic Dress Dresses


Alexandru Bourceanu Atac Violent La Adresa Fratilor Becali


Pin On Politica

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya